Aangekomen in Delhi (India)
Hallo,
Gisterenavond laat zijn we aangekomen in India. We hebben een goede reis gehad.
In het vliegtuig mochten we het kadootje uitpakken dat Marjolein en Edwin ons in Nederland nog gegeven hadden. We waren erg verrast met het mooie boekje met de 'open hart' Boeddha. Erg leuk, en ontroerend, om de lieve groeten van onze vrienden en familie te lezen en mee te kunnen nemen op onze reis.
Bij aankomst in Delhi stond de pick-up service klaar om ons naar het hotel te brengen dat we vanuit huis hadden geboekt. Het zag er wel heeeel anders uit dan we ons hadden voorgesteld. Zowel het hotel als Delhi. We reden in de nacht om 1.00 uur door de stad en op de straten lagen mensen te slapen. Heel bizar! In het hotel stond voor ons een bed, maar daar was dan ook echt alles mee gezegd ha ha . Een luid pruttelende, ratelende airco en een nog meer herrie makende ventilator. Kortom geen oog dicht gedaan. Dus in de ochtend een ander hotel gezocht, en gevonden. Wat hoger in prijs maar vanuit daar zit ik dit nu op de laptop en internet (wifi) te typen. Heerlijk !!!
Vandaag was het bloody hot in Delhi, 45 graden Celcius (no kidding). Met een privechauffeur een aantal bezienswaardigheden in Delhi bezocht. Het rode fort natuurlijk, een gigatempel,een park, moskee bij het rode fort, maar het meest maakt de stad Delhi een onuitwisbare indruk. Bedelaars die met kleine babietjes zich tegen het raam van de auto aan drukken om geld te vragen. Ook de geuren die we gedurende de dag ruiken zijn niet altijd even aangenaam. Tjonge wat een cultuurshock! Erg veel armoede op de straat, en wat een drukte! En we waren toch al zeker wat gewend vanuit eerdere aziereizen.
Erg leuk is het wel dat, met name Koen, een aantal keer gevraagd werd om met hem op de foto te mogen. Dus veel ' vrienden' gemaakt. Ik ga proberen om die foto bij te voegen. Koen is een echrte attractie hier in Delhi met zijn blonde krullen. Op het einde van de middag erg moe, bezweet en VOL van indrukken terug naar onze kamer gegaan. Nog een dag Delhi en dan de gekte van Katmandu opzoeken om vervolgens te voet en georganiseerd de rust in de Himalaya te viinden .
Voor zover dit berichtje vanuit Delhi. Mogelijk dat het volgende pas over 4 weken of zo volgt. We zien wel. Wordt vervolgd.
Hallo Koen en Erik,
Goed te horen dat jullie zijn aangekomen in het pakkerige Delhi. Dat moet echt heel warm zijn.
De grote reis is nu echt begonnen!
Heel veel plezier met het vervolg. Enne..... als het kan, niet te lang wachten hoor! Ik vind het echt leuk jullie te volgen. Pas goed op elkaar!
Groetjes
Hennie Vink
He Koen en Erik,
Wat leuk om al zo snel iets van jullie te lezen en wat een mooie foto's.
Succes straks met de klimpartij zet 'm op en geniet ervan. Jullie zijn toch zeker geen "mietjes".
Groetjes uit het pitoreske Dongen-zuid.
Hoi Erik en Koen,
Goh wat luxe om nu al te kunnen mailen met de foto's!
Nou ga ervoor in die Himalaya. Laat die himalyanen, himalayesen maar eens versteld staan. Twee van die jonge goden!! Go to the top!!!
xx Jetje
Heej Koen en Erik,
Wat zullen jullie jezelf rijk en bevoordeeld moeten voelen met al die ellende daar op straat. Nou de eerste dag zit er voor jullie alweer op. Ben benieuwd naar jullie klimwandeling in de Himalaya.
Heel veel groetjes Von
Hallo,
Goed om te zien hoe jullie India ervaren. Ik waan me weer 16 jaar terug. Ik ga jullie volgen. Geniet van alle indrukken.
Heeej,
Delhi lijkt me echt overweldigend en als ik jullie verhaal zo lees is het dat ook.Wat een contrast met de rust tijdens de voettocht in Nepal....
Geniet en laat al die indrukken ook even rustig op je inwerken.
Groeten,
Marsha (en natuurlijk ook van Peter en Pleun!!)
Hallo Erik en Koen,
Ik heb mijn emailadres ook opgegeven. Ik was bij de familie Severijns straks en zag dat het met de laptop wat moeizaam ging. Ik print nu jullie berichten voor ze uit. Dat is iets handiger voor die digibeten. Het gaat een geweldig avontuur worden en ik geniet een beetje mee. groetjes uit Gils, Frans
Hoi Erik en Koen
heel veel plezier met jullie reis.
ik vind het heel leuk om jullie reis op deze manier te volgen, en hoop snel weer wat van jullie te horen
groetjes Huug