Koen en Erik Go Azie !!!!

Kathmandu (Nepal)

Hey iedereen,

Erg leuk om jullie reacties te lezen. Die foto bij het rode fort ben ik echt zelf hoor Harriette en Ellis. Hier is de internetverbinding erg traag dus downloaden van nieuwe pics laat nog even op zich wachten.

Onze laatste dag in India hebben we in Delhi rustig aan gedaan. We zijn naar de ZOO geweest. Een heel groot park in Delhi, met dieren natuurlijk. Het was te heet om iets anders te doen (weer 45 graden of zo). Vanuit ons hotel (veel beter dan het eerste) zijn we op de metro gestapt en richting de wijk gegaan waar de ZOO is. Laatste stuk met de Tuk Tuk afgelegd. In de ZOO trokken we (ja wederom!) soms meer de aandacht dan de dieren. Ook weer benaderd om met een paar mensen op de foto te gaan. De laatste avond vanuit hotel de andere kant op gelopen en daar was een hele leuke wijk met heel veel winkeltjes, kraampjes etcetera. Geen toerist te bekennen maar eg leuk. ook dat is Delhi dus. (gelukkig).

Gisteren keurig opgepikt vanuit het hotel en naar airport gebracht. Daar gesproken met een belgische student die sinds juli 2008 hier aan een uitwisselingsproject deel neemt. Hij zei dat Delhi niet te vergelijken is met de rest van India en dat India zelf veel meer moois te bieden heeft. Helaas zullen we dat eventueel een andere keer moeten gaan ervaren. Het vligtuig naar Kathmandu staat klaar voor ons.

Er was wat mis gegaan met de pick-up die het hotel ons toegezegd had maar no worries, meer dan 20 cabdrivers willen je maar wat graag brengen (eigenlijk naar een ander hotel maar we zijn standvastig en houden ons bij ons plan en hotel). En dan komt het uiteindelijk toch goed. Bij het inrijden van Kathmandu bevalt het ons meteen. Er hangt een leuke sfeer en het ziet er allemaal gemoedelijk uit. Het hotel is prima, een ruime kamer en een tuin bij het hotel. Aardige mensen. Rondgeslenterd in de backpackerswijk van Kathmandu (Thamel) waar je je nek haast breekt over de out-door spullen (Jack, hier kun je voor een grijpstuiver een hele voorraad voor Bever kopen!!) We gaan straks ook nog shoppen naar een zijden lakenzak en handschoenen voor in de bergen (raar want nu ik dit typ is het hier ongeveer 27 graden).

Gisteren goed geluncht en een flinke pils gedronken op de komende weken.

Trip uitendelijk geboekt bij de organisatie die hier in het hotel gevestigd is. Morgen gaan we er aan beginnen. Start is met een busrit van 7 uur naar het startpunt. We wordem begeleid door een gids en een porter (drager). in de tea-houses onderweg zullen we andere reizigers treffen. Voordeel van met z'n 2 is dat je zelf het tempo kunt bepalen. Althans dat hebben we ons wijs laten maken. We zullen zien! We hebben er heel veel zin in.

Omdat we niet zullen kunnen mailen zal ik in een schrift onze ervaringen noteren en nadien een korte samenvatiing van de drie weken maken. Wordt vervolgd dus.

Hier laat ik het ff bij.

Tot over een week of 3.

Groet van koen en Erik

marloes

O, ik weet niet of jullie dit lezen voordat de tocht begint. Maar zet hem op!!!!
x Marloes

Smul

Mennekes,

"Stap ze!" :)
Toevallig afgelopen zondag nog iemand gesproken die deze tocht heel hoog op t verlanglijstje heeft staan.
Nu al zeer benieuwd naar jullie samenvatting.

Salut!
S

rinus en joke

Hoi stoere mannen. Heel fascinerend en spannend. Nu de bergen in. Kijk uit naar jullie ervaringen. Succes en.......loop ze

Lammie

Have fun !! Mijn dochter heeft die tocht ook gelopen en het is fantastisch zegt ze.

corry sprangers

En bevalt het daar beter dan bij Assa abloy Koen?
Of heb je daar ook veel moeite om al je benodigdheden ingekocht te krijgen?

Veel plezier mannen en dat het een reis moge worden waar je heel je leven een fijne herinnering aan overhoudt

Marsha en Peter

Thamel. Dat was de naam waar we niet op konden komen...
Zo dan, het luxe leventje is voorbij en hup de Himalaya in! Geweldig! Veel succes en plezier!
Geniet ervan Stoere Kerels, trots van het voetballand (uhuh Himalaya land!!!).

Cokkie en Ellis

Hey Koen en Erik,

Het zal vast aan ons gelegen hebben van die foto...
Uit het oog uit het... Nee hoor maar we hebben er al veel plezier mee gehad. (klein beetje eigenwijs maar hoor:)
Deze reactie zullen jullie pas lezen na de tocht.
In ieder geval super dat jullie het doen (gedaan hebben) en we zijn benieuwd naar het reisverslag.

ps. Wij moeten nog naar Beversport of kunnen we aan jullie de bestelling doorgeven?

piet en Marjolein

Terwijl jullie aan het wandelen zijn, testen wij even jullie site uit. Hier is het trouwens super lekker weer. Leuk om te weten niet waar?
(oh ja PSV heeft AJAX ingemaakt met 6-2)..

loopse en to gauw op de site
liefs Marjolein en Piet

Jack Syb en Yente

He schatjes hoe is het daar? Fijn dat het jullie goed gaat ben heel benieuwt naar de himalaya verhalen! Is Koen al gewend al alle aandacht? Is ie hier niet gewend he? We wachten jullie verhalen af en gaan volgende week maar heel simpel naar Mallorca. Denken aan jullie! Enne....... neem maar wat mee voor Bever dan,he! Vl pl en een dikke kus
liefs van ons allemaal

Dun @

Hoi Koen en Erik,

relaxed om jullie verhalen te lezen.
Ben benieuwd naar het vervolg na jullie wandeling.

ps. Koen, ik mis je wel hoor. Het is erg stil aan mijn kant van de afdeling (al zit jouw plekkie bij het raam wel lekker)

Veel plezier samen en tot horens (lezens)

Bye bye. Edwin (met de goeie achternaam)

Luud,Tries en de berg koters

Erg leuk om jullie verhalen te lezen en de foto's te bewonderen...onrealistisch dat jullie nou daar zitten terwijl we een paar weken geleden nog aan het bowlen waren..hahaha
We zijn jaloers!
Lieve groeten vanuit het zonnige (21C) Rijen.

Pa en Ma en zus Severijns

Lieve Erik en Koen,

Wij zijn apetrots dat jullie als ongetrainde en van aard toch wat lui de pas over zijn. Wij zijn erg benieuwd naar jullie uitgebreid reisverslag.

Groeten en kussen uit Gilze