Koen en Erik Go Azie !!!!

Bali (Indonesie) zoals altijd SUPER!!!!

Hey belangstellenden,

Hier even een korte update van onze reis. De afgelopen week hebben Koen en ik doorgebracht in Thailand, Bangkok. Echt een wereldstad, shop shop shop till you drop!! Hebben we dan ook gedaan maar helaas puilt de rugzak uit en konden we niet alles kopen en meenemen wat we graag zouden willen. We zijn hier 3 jaar geleden ook al een keer geweest toen we 4 weken door Thailand zijn getrokken en hadden toen de 'things to see' natuurlijk allemaal al bekeken. Maar Bangkok is zo enorm dat we nu in een deel zaten waren we nog niet geweest waren. We hebben er weer enorm van genoten en met de skytrain ben je zo aan de andere kant van de stad. Op een avond ziijn we naar een luxe bioscoop geweest en lekker een actiefilm gekeken wat geweldig klinkt en voelt in deze megazaal met zijn heerlijke relaxstoelen. Het hotel waar we verbleven (natuurlijk ook weer uit de LP) was nog geheel in de oude stijl van de jaren 50. Het is altijd zo geweest en gebleven en nu is het weer helemaal hip met de authentieke elementen. Met op de achtergrond muziek uit de 50-er jaren. Net of je in een oude film beland bent. Voor de reizigers onder jullie, het was het Atlanta hotel in Bangkok (ff googelen) , Aanrader. Ook de weekendmarket bezocht waar je voor een appel en een ei alles kunt kopen. Daar nieuwe shorts gescoord want die verslijten we hier het meest ha ha. En op stap geweest natuurlijk want ook daar staat Bangkok om bekend. We zijn een avond flink doorgezakt en nadat de club zijn bezoekers naar buiten veegde zijn we op straat (het leeft daar echt 24 uur per dag) nog een afzakkertje gaan drinken bij een van de geimproviseerde terrasjes van de locals met 2 gasten (een woont in Bangkok en de ander in Buthan). Lekker geouwehoerd over de verschillen en over overeenkomsten. Erg leuk en voor we het wisten was het 5.30 uur.

Op maandag 22 juni zijn we om 3.30 uur vanuit Bankok vertrokken naar het vliegveld om de vlucht naar BALI te nemen. Zoals de meesten van jullie weten zijn we hier enigzins bekend (dit wordt al de derde keer dat we op Bali zijn, we voelen ons ook echt bevoorrecht om wederom hier te mogen gaan genieten). Nadat we geland waren zijn we naar het hotel gegaan om onze spullen af te droppen en na een paar uur weer terug naar het vliegveld gegaan om de ouders van Koen en Wim en Ria op te halen. Gevoed door onze eerdere verhalen over Bali willen ze het nu zelf ook ervaren en wij zullen ze het een en ander gaan laten zien. Ook hun reis is goed verlopen, de overstap in Hong Kong was geen enkel probleem. Toch wel erg leuk om ze op te wachten bij de aankomsthal zo. Fijn om ze weer te zien en volgens mij was dat wederzijds. (Ik vermoed dat er in Gilze iemand nu best wel een beetje jaloers is maar ach ma, het is nog maar twee maandjes en dan zijn we terug in nederland, kusje van ons. ;-) )

Gisteravond lekker een beetje gekletst en de highlights vanuit nederland en Azie met elkaar gedeeld. Uit eten zijn we lekker gaan lounchen. Voor Ria, Wim, Piet en Riet een nieuwe ervaring geloof ik. Lekker de slippers en schoenen uit en met z'n zessen in een enorme bank met heerlijke kussens gedoken om daar een hapje te eten. Echt heerlijk gegeten!! Na het eten terug naar het hotel en toen gingen de luikjes bij de 'oudjes' snel dicht na zo'n reis en de bekende 'jetlag'. Allemaal goed geslapen en vanochtend bij een local tentje onbeten wat goed beviel. Koen en ik zijn vandaag lekker gaan (proberen te) golfsurven (de surfwannabees!!! ;-) ) Hey Edwin, ik heb echt al wel 3 keer (in 2,5 uur boardhuur) een goede golf gehad en een 'ride' gemaakt, maar door die branding heen komen blijft zwaar, net als vorig jaar ha ha . Piet, Riet, Wim en Ria zijn Kuta aan het ontdekken en morgen zullen we waarschijnlijk met een auto op pad gaan om highlights te gaan bezoeken. Wordt vervolgd.

Edwin

Hey surfwannabees,

Klinkt allemaal erg goed. Ben ook best wel een beetje (boel) jaloers als ik naar de surfcondities op Bali kijk. Elke dag zonnig, 28 graden en fantatische golven (2-3 meter). Ik vermoed dat we de wannabees straks moeten vervangen door dudes en jullie mij straks les kunnen geven. Wat betreft door de branding heenkomen, timing is everything. Gewoon op het juiste moment flink aanzetten. Have fun en hang loose.

Groeten,
Edwin

wil en annie

Hoi allemaal ,

We hebben gelezen dat jullie het goed maken,geniet er maar van want de tijd gaat zo snel.
Hier gaat alles gewoon zijn gangtje, de vader van Peter van Oosterhout is overleden. De verjaardagen zijn weer voorbij verder geen nieuws.
Koen en Erik jullie hebben een geweldige site we genieten er van om jullie verhalen te lezen.
Allemaal veel plezier nog.

Groetjes uit de Veldhoven Wil Annie Rob en Bregje

Peter

Erg leuk om het verhaal van Cambodja te lezen. De "bekende" plekken kwamen allemaal voorbij.
Wij hebben het gewoon gedaan met 2 weken Frankrijk. Was ook relaxed hoor!
Nog veul plezier!

Ma en pa uit Gilze

Hallo wereld reizigers Even een groetje uit G ILZE We hebben gelezen dat de ouders van Koen en hun vrienden goed aangekomen zijn en volop genieten op BALIE hier is alles goed pa is op controle geweesd en alles was goed Met Hugo gaat het prima die wil niet meer terug naar Tilburg
We wensen jullie nog veel plezier en tot kijk Groetjes
uit Gilze en een poot van Hugo Houdoe

Corrie en Jan

Hallo luitjes, groetjes uit vessem de temperatuur van 28 graden hebben we hier ook maar geen golven zo als bij jullie op Bali.
Geniet van de vakantie blijf gezond en we zien jullie starks wel weer in Nederland en dan willen we de verhalen graag nog eens horen.
Groeten allemaal.

Smul

Hola travellers,

Ff kort berichtje, bietje errug druk nl met nwe job, vg party Riesku & her n der 'n feestje :), maar wil wel laten weten dat ik jullie verhalen nog steeds met veel plezier lees! Keep up the good holiday spirit!!!

Mzzls uit 'n werm Hollanda!
S

anita

olla,

we zijn weer terug van vakantie en marco is al weer aan het werk helaas. Toscane was mooi en zonnig +/- 26 graden erg aangenaam. Fijn om weer te lezen dat het ook bij jullie allemaal goed gaat.
groetjes
marco, anita en kusje van esra

Heij Erik en Koen

Hier weer even een berichtje uit Gilze Nog veertien dagen en dan zien we jullie gelukkig weer Kan bijna niet wachten Margaret en de kinderen zijn ook op vacantie dus is het hier maar stil WIJ zijn naar de ouders van Koen geweesd en hebben daar de fotos gezien prachtig zeg wat is het daar toch mooi we zijn beniewd om jullie belevenissen te horen TO
Tot over veertien dagen liefs en een kus vanons en een poot van Hugo WAF wAF HOUDOE h

pa en ma uit Gilze

Gelukkig hebben we van jullie een berichtje gekregen uitTHAILAND we zijn flink ongerust geweesd dat jullie bij de de orkaan in de buurt waren Ik heb nog proberen te bellen maar kreeg geen aansluiting Wekijken uit naar jullie thuiskomst GRoetjes en tot Maandag Kus van een opgeluchte MAMA HOUDOE